Om oss

Trones sykkel ble etablert i 1993 av Frode Trones.
Butikken ligger på Lura og blir drevet av Frode og Thomas som på fritiden er ivrige syklister både på vei og terreng. Trones Sykkel er en fullsortiments butikk innen sykler og utstyr.

Den 8. desember har Frode Trones og Thomas Torsvik fått gleden av å videreføre merkevaren NOR og nettbutikken Sykkelfabrikk.no! Trones ønsket å styrke sin posisjon som en av regionens sterkeste faghandlere innen sykkel. Med Sykkelfabrikk.no og NOR Bicycles så styrker vi også staben vår for å yte dere syklister den aller beste service. Ken Meland og Sebastian Kartfjord vil fra Januar 2017 være i full sving hos oss med videre utvikling av NOR, Sykkelfabrikk.no og våre andre merkevarer som Stevens og Edge. Vi er stolte av steget vi har tatt i dag og er stolte av å bringe kvalitets produkter fra vår region videre.

Vårt mål er å gi kundene den beste handleopplevelse med god service og de beste produktene.
Verkstedet vårt er anerkjent og har fast ansatte reperatører.

Vi tilbyr

Sykler og tilbehør av høyeste kvalitet:
Trones Sykkel har et bredt utvalg av sykler og deler fra noen av de mest anerkjente europeiske merkene. Internasjonale testvinnere fra Stevens og Scott, kvalitetsklær fra Pearl Izumi, toppsko fra Shimano og SIDI, for å nevne noen…

Gode råd fra fagfolk

Vi gir gode råd når du skal velge sykkel eller oppgradere utstyr. Vår lange erfaring og engasjement sørger for at du får et produkt du er fornøyd med i lang tid framover. Vi legger vekt på en god helhetsanalyse av kunden, tilpassing og riktig utstyr.

Service
Vårt topp verksted fikser alle typer sykler. Og vi har sett det meste! Vi har de fleste kvalitetsdeler på lager og sørger for at du er raskest mulig oppe på sykkelsetet igjen og i gang med treningen.

Erfaringen teller
Alle som jobber hos Trones Sykkel er daglig på hjul selv. Både trening, konkurranser elelr bare for å ha det moro i skog og mark. Distriktet vårt er perfekt for sykling, så sykkel er en god investering. Vi har over 20 års erfaring som sykkelbutikk, men et helt livs erfaring som syklister. Dette skal komme kunden til gode!